coffee Vrij voor commercieel gebruik Geen bijdrage benodigd

Dranken – VERSE KOFFIE EN THEE

De Elfde Elf verrast gasten, publiek of bezoekers graag met een goede verse kop koffie . Goede smaakvolle koffie is het meest succesvolle welkom bij ieder type contact. Het geeft een warme bijdrage aan de gastvrije uitstraling van uw organisatie waarbij de kwaliteit direct herkend en gewaardeerd wordt. Samen met de representatieve bediening geeft u uw evenement, beurs of presentatie met uitmuntend bakje koffie of geurende kop thee een extra dimensie.

UW GAST IS ONZE GAST

Als opdrachtgever bepaalt u samen met ons team de inzet van koffiecounter, bediening en uitstraling. Duidelijke afspraken die worden nagekomen en altijd ondersteunend aan de gelegenheid. Naast de huurprijs voor de koffiecounter betaalt u een uurtarief voor de bediening ( indien nodig ). Per bezoeker betaalt u een vaste vergoeding voor gebruik van alle benodigde ingredieenten zoals koffie, thee en koffiebekertjes en/of disposables . richtprijs voor een consumptie is ongeveer euro 1,- per drankje.

IMG_1835

WARME CHOCOLADEMELK MET SLAGROOM

warme choco

Warme chocolade-drank of koude chocomel, Fristie of yoki-drink. Voor de kleine gasten een traktatie, verfrissing of opkikker.In de koude maanden uiteraard ook verkrijgbaar met slagroom en of chocolade-likeurtje erin.
.

Wordt door ons doorgaans in disposables uitgeserveerd maar er zijn ook mogelijkheden om uw eigen bekers ( met logo ) in te zetten om als een extra presentje te verstrekken. Geeft ook iets meer cachet aan de dag !

tony chocolonely fairtrade