Onze Poffertjeskramen

Wij beschikken ook over voldoende andere units, in diverse stijlen om uw event geheel naar wens op te luisteren. Wilt u oudhollands of bloemen/romantisch, 19de eeuws Ot en Sien stijl of Rien Poortvliet thema met de beroemde kabouters? Wij regelen het voor u, op maat! U ontdekt nu vanzelf het verschil tussen een poffertjesbakker en iemand die poffertjes bakt ! Wij doen geen concessies aan kwaliteit. Zoekt u de beste oplossing? Dan bent u geslaagd! Onze oudhollandse poffertjes-kraam bakt volgens ouderwets familie recept de beste poffertjes op ambachtelijke wijze voor u. Wij maken gebruik van o.a. vanillestokjes en molenaars-meel om onze authentieke en exclusieve smaak te verkrijgen. Uiteraard word ons beslag op de dag van uw evenement bereidt, zodat u verzekerd bent van een vers top product. Wij maken geen gebruik van fabrieksmixen. Poffertjes worden standaard geserveerd op een schaaltje (10 stuks) met roomboter en poedersuiker. Voor de liefhebber zijn er ook diverse likeurtjes – zie likeuren op de poffertjes – ( luxe pakket ) aanwezig. Reserveer tijdig een datum of data d.m.v. een vrijblijvende optie. Een optie geeft u de mogelijkheid om e.e.a. voor te bereiden tot u definitief besluit de optie om te zetten in een boeking. Mocht uw optie onze agenda blokkeren dan nemen wij altijd eerst contact met u op voor wij besluiten een derde partij te offreren voor dezelfde data. Onder alle omstandigheden geldt ; wij doen het goed of wij doen het niet .

Al onze medewerkers zijn HACCP-gecertificeerd, danwel bekend met de VWA-eisen m.b.t. verantwoord en veilig cateren. Daarom cateren alleen wij in onze units en laten wij nooit anderen onze apparatuur en units bedienen.Wij staan sterk voor ons merk en achter ons concept !.

Extra’s

Poffertjes met ijs ?
Met warme amarenen-saus ?
Of met zalm ?
Poffertjes met warme Vanille-saus ?
Of met boerenjongens ?
Of met advocaat ?
Slagroom ?
Quinoa-meel-poffertjes ?

Dit is zeker mogelijk bij ons, vraag naar de mogelijkheden !

Recente projecten Een blik op onze portfolio

Smaakvol Breda

De poffertjeskraam bij Smaakvol Breda.

KLM Open

Poffertjes bakken bij het staff-house i.o.v. het TIG

Talpa’s de Gouden Kooi

2de Kerstdag-viering in de Gouden kooi.

Princess Efteling Dag

tussen 2005 en 2012 Princess relatiedagen in de Efteling.

Floriade Venlo

FOTO’S DE “2012” -FLORIADE in VENLO

President Morales Bolivia

Het bezoek van president Morales / Bolivia aan de Floriade

kraam

De Rien Poortvliet poffertjes-kraam

Qua design – ons eigen visitekaartje voor veel klanten.Door het gebruik van diverse grote Rien Poortvliet kabouters scheppen wij een sfeer die vriendelijk aandoet voor alle leeftijden, dus zeer geschikt voor een allround publiek !

De koninklijke kraam

Met gouden kroon-lampen en gouden ornamenten en decoraties. Hier is het wel alles goud dat blinkt ! Deze kraam is de meest luxe qua uitstraling! Een beetje tegen het decadente aan, miljonair-fair waardig!

bruiloft willibrord poffertjeskraam theetuin eemnes

ย