poffertjeskraam HACCP certificatie

Vleesgerechten van “der Fleischmeisters”

Braadworst / Hamburgers

Wij bereiden sinds enkele jaren ook op locatie de echte, veel geprezen Duitse Bratwurst / braadworst. Deze lekkernij kopen wij echt in Duitsland in, om zeker te weten dat de worst authentiek en niet vol vet gespoten is. Duitse Fleischmeisters hebben door het gebruik van de juiste specerijen een kwalitatief hoog produkt gemaakt en deze brengen wij naar u toe. De Bratwurst / braadworst is bij ons o.a.verkrijgbaar in de variant Krakauer en Thuringer. Ook onze Hamburgers zijn van Duitse makelaardij, als je toch bij de beste slagers van Europa komt neem je gelijk hun andere paradepaardjes mee. Een goed produkt dat wij ter plekke bakken met croma of olijfolie.

Duitse Bratwurst

bratwurst de elfde elf

Broodje Hamburger

hamburger de elfde elf

vleeskraam

Sate / Frikandel / warm vlees

Als Hollandse lekkernij hebben wij de frikandel die niet gefrituurd maar op de plaat gebakken wordt zodat het produkt niet naar frituur maar naar vlees smaakt !!

Ook Sateh wordt door ons bereid op een bakplaat en is zowel verkrijgbaar in de kip- als de varkensvleesvariant. Standaard wordt hier stokbrood of toast bij geserveerd. De satehsaus is een eigen recept die zowel de Europeaanse als de Orientaalse klant zal bekoren. Additioneel is Atjar Tjampoer en Kroepoek. Dit alles wordt in een goede ambiance vervaardigd en verstrekt. Dit zorgt ervoor dat een all-inclusive produkt kunt verwachten voor uw clientele.

Borrelgarnituur

Wij verzorgen tijdens uw event ook graag de borrelgarnituur.Dit is mogelijk in elke prijsklasse. U geeft ons een budget voor borrelgarnituur en de gewenste inhoud ervan. Wij verstrekken de borrelhapjes direct of via uitserveren aan de klant. ( afhankelijk van uw budget) informeer naar de mogelijkheden en laat u verrassen.

hotdog de elfde elf

The real American Hotdog

The real American Hotdog is nog lang niet zo populair bij ons als aan de andere kant van de oceaan. Door europese invloeden en de alom bekende Hema-worst is de gemiddelde hollander nog wat behoudend in zijn visie op de Hotdog. Wij doen ons best om de beste, originele Hotdog toch aan de man te brengen. Variatie is wat wij op uw event willen brengen en daar past deze versnapering volgens ons goed bij. Wij verstrekken de broodjes Hotdog meestal als supplement op het andere food-aanbod dat wij cateren.

Wilt u een prijsindicatie ? vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.