Bedrijfsfeest

Een poffertjeskraam op een bedrijfsfeest is uw gift aan het personeel of de klant. Daarmee geeft u een signaal af. Wilt u groot uitpakken dan heeft u doorgaans een flink budget nodig. U kunt een extern organisatie-bureau inschakelen. Deze bureau’s zijn gespecialiseerd in het samenstellen van een pakket op maat. Heeft u echter een specifieke wens dan wordt het vaak wat moeilijker.

Zeker als u voornemens bent om vaker een bedrijfsfeest c.q. beurs te organiseren loont het zich om u te verdiepen in de mogelijkheden. U kunt dan inzicht houden in de markt-conforme prijzen die de afzonderlijke aanbieders hanteren. Wij van de Elfde Elf leveren dezelfde diensten. Voor een vaste prijs! Of u een organisatiebureau bent of de directe afnemer is voor onze prijsstelling niet relevant. Wel geven wij korting bij meer-daagse evenementen en beurzen.

Ook als u meer dan 2 maal per kalenderjaar gebruik maakt van onze diensten is een korting bespreekbaar. Een meer-daagse autoshow is daar een goed voorbeeld van.

All-inclusive

Een bedrijfsfeest kunt u wat ons betreft zowel binnen als buiten houden. Bij mooi weer prefereren wij zelfs buiten. Bij slecht weer zullen wij samen met u de beste oplossing zoeken. Mocht een bedrijfsfeest kort voor geplande datum geannuleerd worden dan stellen wij ons altijd zeer coulant op. Bij een plotseling sterfgeval bijvoorbeeld. Ook dan komen wij er in overleg vrijwel altijd uit.

Een bedrijfsfeest moet feestelijk zijn. En wij werken daar aan mee. Desnoods op een andere dag dan gepland. Wij houden van vaste klanten, daarom is communicatie over en weer prioriteit nr.1 ! Wij zien graag uw aanvraag tegemoet. Heeft u vragen ? bel ons ! Een verhelderend gesprek is onze belofte aan u.

Onze prijzen zijn altijd all-inclusive ! U weet dus vooraf of u budgettair uitkomt. Geen onverwachte extra’s. De offerteprijs = de factuurprijs.

Welkom bij de Elfde Elf Poffertjescatering, uw feest-cateraar! 06 – 1278 9424