FOODTRUCK
De Elfde Elf
DE BESTE POFFERTJES
OP UW FEESTLOKATIE ?

Maak kennis met familiebedrijf DE ELFDE ELF

ย 

Al zijn wij als familiebedrijf sedert 1888 actief in de poffertjesbranche, wij opereren zelfstandig met ons eigen materiaal sinds 1978. Van vader op zoon zullen wij dat zeker nog vele generaties volhouden. Wij leren het vak spelenderwijs tot wij fysiek in staat zijn een 120-dops-oven solo te beheersen. Zodra men dat onder de knie heeft is men leerling af en meesterkok.

ย 

Onze doelstelling is het handhaven van het ambacht de poffertjeskraam en het promoten van de oud-hollandse sfeer die rondom het produkt voelbaar en zichtbaar moet zijn. Het eten van poffertjes is bij ons een beleving en wij genieten dan ook van de wonderbaarlijke reacties. De kroon op ons werk ! Ons recept is uniek omdat deze traditionele bestanddelen bevat die niet meer gangbaar zijn in de moderne voedselindustrie. Wij werken alleen met natuur producten die maximaal 12 uur gebruikt mogen worden na productie. Daarom is het gebruik van kleur- en smaakstoffen niet nodig, laat staan conserveringsmiddelen en E-nummers. Ons recept ( ons poffertje ) is dus een geheel eigen creatie die u nergens in dezelfde samenstelling kunt proeven. Onze capaciteit met betrekking tot inhuur is van 2 personen in intieme sfeer tot evenementen met 100.000 personen per dag. Doorgaans verschijnen wij met een capaciteit van 160 porties p/u (1600 poffertjes) bij een bedrijfsfeest. In totaal hebben wij ovens met een gezamelijke capaciteit van 2200 porties p/u in beheer. poffertjeskraam HACCP certificatie

Onze klanten

Onze clientele is zeer divers. Zowel organisatieburo’s, hotelketens, traiteurs, instellingen, multinationals, scholen en particulieren hebben ons tot volle tevredenheid in hun bestand. Het feit dat meer dan 90% van de klanten ons meerdere keren boekt na het eerste contact geeft ons de bevestiging dat wij goed bezig zijn. Wel blijft investeren en duidelijk communiceren met de opdrachtgever over zijn of haar wensen prioriteit nummer 1 om onze naam hoog te houden.

overons

hollandse poffertjes