Hoe werken wij ?

Onze Oud-Hollandsche poffertjeskraam bakt volgens ouderwets recept de lekkerste poffertjes voor u en uw gasten op geheel ambachtelijke wijze. Het geheel wordt gepresenteerd in een ambiance die zowel sfeervol, vriendelijk, sprookjesachtig en overweldigend is. Mocht U gebruik willen maken van onze expertise dan kunt U informatie en prijsopgave(s) geheel vrijblijvend aanvragen.
Om onze poffertjes-pannen te verhitten gebruiken wij propaangas, mocht dit een probleem zijn, dan beschikken wij ook over elektrische ovens. Veiligheid staat nr. 1 bij onze werkzaamheden. Ook in ons belang. Daarom worden gas-slangen, gas apparatuur en brandblussers elk jaar gekeurd en indien nodig vervangen.

Thema’s

Qua aankleding van de kraam heeft u meerdere opties. Hiermee kunt u de doelgroep specifiek aanspreken, Oudhollands voor de ouderen, Rien Poortvliet-kabouters voor de jongere klanten of de romantische bloemen/bos kraam, Ot en Sien-Impressie of neutraal zonder duidelijk thema. U bepaald in grote lijnen wat u van ons mag verwachten. U kunt uw voorkeur aangeven op het contact/offerte formulier.

poffertjeskraam broodje unox

Onze poffertjeskramen

1. De poffertjeskraam op aanhanger, deze kraam vereist minimaal een doorgang van 1,35 breed.

2. Poffertjeskraam die bestaat uit losse onderdelen, deze kramen zijn vrijwel op elke locatie te plaatsen,dus ook op een etage.

Al onze kramen hebben een standaard afmeting van 4 x 3 meter ( andere afmetingen zijn wel mogelijk ! ).

kraam mobiel

bruiloft van willibrord frequin in de theetuin te Eemnes