Ieder evenement verdient een goede poffertjes kraam

Als u een evenement organiseert, bijv. een muziekfeest, pleinfeest of festival dan hebben wij wellicht interesse om hierbij aanwezig te zijn.

Afhankelijk van de grootte van het evenement kunnen wij een vergoedingsprijs met u afspreken.
Uiteraard is voor ons het aantal bezoekers en de soortgelijke handel daarbij doorslaggevend.

Normaal hebben wij euro 3,- / euro 3,50 als portie-prijs en daarin zijn wij flexibel. d.w.z. de vergoeding die betaald dient te worden bepaalt de verkoopprijs.

feest koninginnen 2015

Wilt u een verkoop via muntsysteem en afdracht op %-basis? Ook dan kunnen wij zeker tot overeenstemming komen.Wij beschikken ook over eigen munten. Dus u kunt ook bij ons munten afnemen.

Kortom: er zijn verschillende mogelijkheden om met ons zaken te doen. Als u naar onze evenement-historie kijkt zult u zien dat wij ruime ervaring hebben. Met vrijwel ieder denkbaar soort organisatie.

Voor sommige evenementen hebben wij de voorkeur om een vaste vergoeding vooraf af te spreken. Dit zijn de evenementen die voor ons weinig of geen risico met zich meebrengen.

Evenementen die ons onbekend zijn en dus risicovoller benaderen wij anders. Wij zien dan graag het risico gespreid / gedeeld.

Op de grotere evenementen zien wij ook graag een tweede of derde kraam geplaatst op strategische plekken. Mits dit rendabel wordt ingeschat uiteraard.

IMG_4164

poffertjes KLM